De actie van de zomer van 2020!

Jeanet en ikDeze actie is helaas verlopen. Mocht je wel geïnteresseerd zijn in deze combinatie, dan kan je altijd bellen voor informatie naar 06-42191991 of mail naar: renee@relaxenjoyeating.nl

Met deze actie kan je op een voordelige manier kennis maken met de unieke samenwerking van een natuurgeneeskundige (Jeanet) en een diëtist (Renée).

Leer hoe jij je lichaam en geest gezonder kunt maken, met een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl, die helemaal bij jou past. Door middel van speciaal ontwikkelende maaltijden, praktische tips, persoonlijk advies en persoonlijke coachingsgesprekken met twee enthousiaste professionals.

Wil jij aan de slag met deze actie?

 

Voor wie?

Voor iedereen die EPD-3 een keer uit wilt proberen en voor als jij:

 • lekkerder in je vel wilt zitten
 • vet wilt verliezen
 • je hormoonhuishouding op orde wilt krijgen
 • meer energie wilt krijgen
 • af wilt zijn van voedingsgerelateerde klachten (zoals eczeem, obstipatie en diarree)
 • rust wilt geven aan je lichaam
 • en/of een goede boost wilt geven aan je motivatie om je leefstijl te veranderen

Dan is deze actie iets voor jou!

Renée

 

De actie bestaat uit

De actie bestaat uit het volgen van het EPD-3 programma, met daarbij twee consulten bij Jeanet en één consult bij Renée.

 • 2 persoonlijke coachingsgesprekken met Jeanet
 • 2 meetmomenten van vet en spierweefsel en nog meer metingen!
 • persoonlijk leefstijl advies
 • 1 week EPD-3 maaltijden
 • 1 persoonlijk coachingsgesprek met Renée
 • persoonlijk voedingsplan met een persoonlijk voorbeeld dagmenu en een variatielijst

Yes ik wil nu beginnen met deze actie!

 

Bekend van de flyer!
flyer J en R

 

Kies voor een combinatie van ontgiften en voedingsadviezen!

Samen met Jeanet van den Engh (natuurgeneeskundig therapeut) van Vitaliteitscentrum Zuid bied ik een uniek totaalpakket aan. Met dit pakket kan je je lichaam ontgiften, je stofwisseling in evenwicht brengen, een gezond voedingspatroon en gezonde leefstijl ontwikkelen. Na het volgen van de stofwisselingstherapie EPD-3, ga je aan de slag met je voedingspatroon en leefstijl. Met deze combinatie kan je je lichaam een goede nieuwe start geven en blijvend resultaat behalen!

Het EPD-3 programma is een stofwisselingstherapie die ontwikkeld is in Zwitserland, door artsen, voedingswetenschappers en psychologen. Het is ontwikkeld om je lichaam te ontgiften, snel vet te verbranden, je stofwisseling te verhogen en heeft nog veel meer gezondheidseffecten. Je eet elk uur een kleine en speciaal samengestelde maaltijd, die tijdelijk je normale voeding vervangt. In het totaal eet je op een dag minder dan je behoefte, waardoor je afvalt. Het frequent eten zorgt er voor dat je bloedsuikerspiegel bijna geen schommelingen maakt, waardoor je geen hongergevoel ervaart en je lichaam gestimuleerd wordt om vet te verbranden. Wil je meer weten over het EPD-3 programma? Neem dan even contact op of kijk lees hier meer!

De leefstijl adviezen zijn voor het behouden van de gezondheidseffecten op lange termijn. Wanneer je je lichaam ontgift hebt en vet verloren bent, zou je dit natuurlijk wel willen behouden. Om dit te kunnen bereiken is het van belang dat je niet je oude voedingspatroon oppakt. Samen met de diëtist ontwikkel je een patroon die bij jou past en die je kan toepassen in het dagelijks leven.

 

Hoe het werkt

Afbeelding Elk uur eten

Het eerste coachingsgesprek is met Jeanet en duurt 60 minuten. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie over het programma en de speciaal ontwikkelde maaltijden. Er worden een aantal metingen gedaan, zoals cholesterolgehalte, bloedsuikerspiegel, bloeddruk, taille- en heupomvang en lichaamsgewicht. Op basis van alle gegevens wordt er een persoonlijk programma opgesteld. Na het gesprek ga je zelf aan de slag met het eten van de EPD-3 maaltijden en eet je elk uur een maaltijd.

Afbeelding Van NaarSpeciaal voor deze actie krijg je na een week weer een meting en een coachingsgesprek met Jeanet, om te kijken hoe je lichaam veranderd is na het eten van de EPD-3 maaltijden. Daarna ga je direct door naar het coachingsgesprek met Renée, zodat je meteen kunt beginnen met het eten van een nieuw voedingspatroon, dat bij jou past. Tijdens het gesprek bespreken we jouw nieuwe doelen, stellen we een plan op en krijg je adviezen hoe je het plan uit kunt voeren. Na het gesprek stuur ik het voedingsplan op, zodat je thuis aan de slag kunt met het ontwikkelen van een voedingspatroon dat bij jou past.