Voedingsplan en gesprekken

Echt een aanrader!

“Bij Renée kwam ik voor advies over mijn voedingspatroon. Het was een ontzettend fijn gesprek: ze was niet alleen geïnteresseerd in mijn eten, maar ook echt in mij. Ik kwam er persoonlijk omdat ik gezonder wil eten en ook wat meer plantaardig. Hiervoor maakten wij samen een voedingsschema. We begonnen met een standaard menu en pasten dat helemaal aan, naar wat ik zelf lekker vind, waarbij Renée steeds bleef letten op hoe voedzaam het was. Ook gaf ze mij allemaal extra tips. Superfijne informele, maar wel een professionele aanpak! Echt een aanrader!”

– Michelle Wrede

Waardevolle begeleiding!

“Ik wil je bedanken voor de fijne begeleiding die ik van jou heb gekregen. Het was mooi dat je een luisterend oor had, begripvol was en positief gestemd.
Het relativeren van situaties heeft me geholpen. Als je bijvoorbeeld zoveel beweegt per dag dan mag je best wat chocolade nemen. Het heeft me in het begin zeker goed geholpen om het voedingsschema te hanteren en daar houvast aan te hebben. Prettig dat het geen strikt ding is, maar aangepast kan worden aan ieders situatie.

Kortom: ik heb veel gehad aan je waardevolle begeleiding!”

– Mevrouw de Haas

Renée kijkt echt naar het gehele ‘plaatje’

“Toen ik een lactose intolerantie bleek te hebben, ben ik opzoek gegaan naar een diëtiste die mij kon helpen en zich ook focust op plantaardig eten. Renée heeft mij heel goed kunnen helpen. Ze heeft echt naar mij geluisterd en een heel prettig overzicht gestuurd van voedingswaren die ik wel en niet kan eten. Renée kijkt echt naar het gehele ‘plaatje’. Verder is Renée echt heel vriendelijk, reageert snel op berichten en is heel professioneel. Al met al kan ik Renée heel erg aanraden voor voedingsadvies en hulp!”

– Laura

Bruikbare en goed hanteerbare adviezen

“Toen ik in mei 2019 van vakantie thuis kwam en over de 100 kg woog dacht ik. Zo dat is genoeg. Ik ben toen op zoek gegaan naar iemand die me kon helpen en kwam bij R&EE (Renée) terecht.

Ik ben door haar op professionele en vriendelijke manier geholpen inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en kreeg bruikbare en goed hanteerbare adviezen op basis van mijn toenmalig eetpatroon. Ik hoefde niets helemaal radicaal te veranderen, maar alleen een beetje bij te stellen.
Verder vond ik het heel prettig dat Renée verder kijkt dan alleen je gewicht. Zij probeert je in zijn geheel te zien en daarin de mogelijkheden tot verandering van je eetpatroon te vinden samen met jou.

Ik heb er veel aan gehad.”

– Chris van Eck

Combinatie met Jeanet (EPD-3 programma)

Fijne samenwerking!

“De samenwerking vond ik erg fijn omdat Renée de doelen die voor mezelf opstelde, juist wat kleiner maakte zodat ik tussen doelen makkelijker behaalde !! Ook kreeg wat meer inzicht hoe het kwam dat mijn ontlasting zo instabiel was, wanneer ik hardloop !! Wanneer ik me meer hield aan de 7 gouden regels, dan had dat meer resultaat en het regelmatig water drinken, hield ik makkelijker vol met de water app.

Last but not least de samenwerking met natuurgeneeskundige Jeanet van den Engh, die mijn energiehuishouding in de gaten hield, maakt het dat ik nu en in de toekomst minder last heb van kramp in mijn darmen tijdens het sporten”

– Dirk Krull